<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2044178735851680&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvem er Box Marketing?Vi er Box Marketing. Et fullservice markedsføringsbyrå med hovedkontor i Media City Bergen. 


Vi eksisterer for å hjelpe landets bedrifter holde seg oppdatert på det fort endrende økosystemet. De fleste bedrifter har nok med seg og sitt, om de ikke også må følge med på alskens oppdateringer fra facebook, og i hvor stor grad snapchat er kult eller ikke. 


Vi eksisterer med mål om å være tilpasningsdyktige og oppdaterte. Derfor velger vi å operere som fullservice byrå. Med designere, videografer, markedsførere og strateger under samme tak spiller vi hverandre gode på en effektiv og grundig måte - som mange andre ikke har anledning til.


Vi er veldig glade i testing og data, som vi legger til grunn for nytt innhold som produseres. Igjen munner det ut i at vi er satt sammen på den måten vi er. Analyse finner at en gitt type content fungerer bedre enn en annen. Det kan være format (høyde, lengde) på video, eller om video bør ha intro eller ikke. Det kan komme info om at “poenget” bør komme helt i starten av video, eller kanskje etter en vignett?


Vi har kontinuerlig oppdatert data på hva som fungerer og ikke. Si at vi tester ut tre forskjellige grafiske design på samme video, får vi data på dag til dag basis om hvilke av de som fungerer best. Dette er ikke noe alle byråer har anledning til å gjøre. Vi har valgt å sette sammen byrået vårt på denne måten for å kunne tilpasse oss på dag-til-dag basis basert på resultater, for å kunne være tilpasningsdyktige. 

 

Når vi går i gang med et nytt partnerskap tenker vi alltid på verdi. Hvordan kan vi hjelpe denne aktøren med å skape verdi for sine potensielle kunder?


Tiden for “Kjøp greiene mine, de er best” type markedsføring er over. I dagens sosiale/digitale medier verden kan kunden bestemme selv hvilket innhold hun vil eksponeres for. Hvorfor skal noen ønske å konsumere ditt innhold? Er det morsomt? Lærerikt? Pent? Får du seer til å drømme om hvor fint livet kan bli?

Hvis du ikke skaper verdi for seeren din blir du scrollet forbi, og facebook vil ikke optimalisere for å vise deg frem. Hvorfor skal de det? Det er titusenvis av merker som vil ha akkurat den oppmerksomheten du forsøker å kjøpe. Facebook kan velge og vrake i hvem de viser frem. De store kanalene i dag er i den luksussituasjonen at du som merke trenger dem mye mer enn de trenger deg. I mange tilfeller, hvis du har innhold som kanalene bestemmer seg for at de ikke liker, vil de ikke ha pengene dine. En problemstilling mange av oss
ikke kjenner seg igjen i. 


Kanalene vet at de lever av oppmerksomhet. Hvis kanalene gir sine brukere verdiskapende innhold håper de at brukerne vil fortsette å komme tilbake. Hvis kanalene i alle tilfeller selger eksponeringer til høystbydende kommer de til å brenne opp sitt eget livsgrunnlag for kortsiktig inntekt. De tenker forbi den horisonten, og premierer deg for å lage innhold som mottaker ønsker å se på.


Denne og annen innsikt tar vi i Box Marketing med oss inn i konseptutviklingen. Vi går inn i prosessen med et par nøkkelpunkter i hånd;

  • Hvordan kan vi skape verdi for potensielle kunder

  • Hvilke kanaler befinner potensielle kunder seg på

  • Hvordan kan vi lage innhold optimalisert for aktuelle kanaler

  • Hvordan skal dette innholdet bidra til å nå aktuelle målsettinger


Med denne tilnærmingen til produksjon av innhold sørger vi alltid for at våre kunder får innhold produsert som er tilpasset målsetting og bruksområdet det skal brukes på. 


I ettertid går vi selvsagt nøye i sømmene på analyse, og utstyrer med Dashboards, så alle involverte kan se statistikk på et språk de forstår. Gratis rådgivningstime

Book en gratis rådgivningstime med meg. På 15 eller 30 min. Det er helt uforpliktende, jeg er her bare for å hjelpe.

Lignende artikkler

Inbound vs Outbound

 
12.03.2020

Inbound Marketing

 
12.03.2020

Ikke planlegg for å feile!

 
03.02.2020

Konsepter

Et konsept er et ...
03.02.2020

Hvem er Box Marketing?

Vi er Box ...
03.02.2020
Podcast
Boxcast

BoxCast #15

Hvordan knytter man ...
16.03.2020

BoxCast #14

Genuin video, hva ...
27.02.2020

BoxCast #13

Til ...
14.02.2020

Boxcast #12

Hvordan fungerer ...
03.02.2020
Vlog
Inside the box