<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2044178735851680&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Box_index_ikoner-02
Digital

“Ikke tell hvor mange du treffer.
Treff de som teller” - Ogilvy

David Ogilvy “grunnla” moderne markedsføring på Madison Avenue i New York, USA. Et av hans mest kjente sitater lyder: “Ikke tell hvor mange du treffer. Treff de som teller.”

Så enkelt, men så vanskelig er det. I dagens markedsføring er dette mer sant enn noen gang. Det enkleste en markedsfører kan gjøre er å kaste penger på facebook, og skryte av hvor mange tusen eksponeringer de har oppnådd. Uinteressant! Nådde du de objektivene du var på jakt etter?

Alle bruker KPIs. Også vi. Forskjellen er at vi etablerer en kultur for å kontinuerlig følge opp disse. Våre kunder får dashboards bygget rundt hva som er viktig for deg. Antall nedlastninger? Kjøp? Merkevareløft? ROAS? Hva er det vi er på jakt etter?

“If it can not be measured, it can not be managed” - Peter Drucker

Måler du resultatene du når gjennom markedsaktiviteter? Har du satt gode mål, som samsvarer med suksess for deg og din bedrift? 

Når vi annonserer følger vi de 3 T-ene
1. Testing
2. Testing
3. Testing

Mange kjenner seg igjen i at noen annonser fungerer, og andre ikke gjør det - men det er litt vanskelig å si noe på forhånd om hvilke som flyr, og hvilke som ikke gjør det. Vi bruker avanserte systemer, og integrerte applikasjoner for å bygge et datagrunnlag, som lærer oss hvordan vi bør jobbe fremover for å maksimere resultatene.
Mange har tilsvarende analysestruktur allerede.

Bruker du dataen for det den er verd? Og jobber du på en måte som gjør det mulig for deg å maksimere verdifull data?

Kvantum i innhold skaper store datagrunnlag, som kan brukes til å lage bedre innhold i fremtiden

Når vi i Box jobber med innholdsproduksjon prioriterer vi stort kvantum. Ved å lage 10 varianter av samme video, for eksempel, kan man kartlegge veldig nøyaktig hvilket innhold som skaper resultater, og hvilket som ikke gjør det. Hvilken musikk bør du bruke? Hvilke farger fungerer bra? Hva er det som skaper de resultatene du faktisk trenger i facebook! Vi søker alltid å etablere en kultur hvor aktuelle mål står i fokus.

 

Annonsering i 202 er vanskelig. Veldig vanskelig. Og uansett hvor mange år du har i bransjen, uansett hvor lenge du har studert, og uansett hvor mange kroner du har brukt i en eller annen business-manager er det ingenting som slår testing. Alt må testes. Hvilke calls to action er det som engasjerer dine potensielle kunder? Hvor lang bør videoer være? Hvordan skal videoinnhold starte? Bør du bruke emoji?

Etter man har testet en stund vil du komme til å begynne å se tendenser, og å kunne forutse hvilket content, hvilke målgrupper, og hvilken distribusjon som kommer til å skape suksess. Dette finner man gjennom å gjøre nøye analyse. For å kunne holde oppsyn med fremgangen og resultatene utstyres alle med dashboards.

Bedrifter vi har hatt gleden av å jobbe med

Du finner oss på

Trenger du hjelp med?