<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2044178735851680&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Box_index_ikoner-03
Grafisk Design

I en digital verden kan små
nyanser dytte en interessent fra [uaktuell] til [lojal kunde]

Grafisk design er å svare på spørsmålene kunden sitter på, før hun vet at hun har spørsmål. Hva handler produktet om? Hvorfor finnes det? Hvem er de tenkte brukerne av produktet? Hva kan jeg si om personer som bruker dette produktet?

- Designet ditt skal svare på dette med kun et blikk på profilen.
- Designet ditt skal fange følelsen merket ditt skal skape i en fargekode, font, og grafiske elementer.
- Designet former tankene brukerne skal ha rundt produktet, og med det assosiasjonene man får til produktet. 

En designer setter fysisk form på løse tanker

Hvis du klarer å styre assosiasjonene en kunde får til merket ditt er det på tide å feire! Et hensiktsmessig grafisk design snakker direkte til reptilhjernen, og viser - heller enn å forklare med ord, hvorfor dette er produktet for deg.

Hva suksess er når det kommer til design varierer veldig. Kanskje er du, og ditt merke, fan av simplistisk klarhet og minimalisme. Den moderne “Less is more”-tankegangen. Eller kanskje du og dine foretrekker større og mer actionfylte design? Dere har rom for mektige kreative uttrykk, og vil se farger og bevegelse.

Vi er tilpasningsdyktige, og setter ledetid i sentrum (der det er aktuelt). Med løsningsorienterte systemer leverer vi effektivt og godt.


I 2020 er det viktigere og viktigere at designet ditt er tilpasset situasjonen dine brukere er i på hvert enkelt tidspunkt. Box Marketing sitt design foregår effektivt, grundig, og er på plass når det trengs. 


Kultur endrer seg fortere enn noen gang før

I 2020 har vi bedre tilgang enn noen gang tidligere på data. Dette øker forståelsen vår for hva som skal til i design - i hvert enkelt tilfelle. Dette er en annen fjer vi i Box Marketing pryder hatten med. Vi publiserer, distribuerer og analyserer designene våre etter de er produsert, og er klare til å gjøre kontinuerlige endringer, der det er passende.  Der endringer ikke er passende stiller vi med samme datagrunnlag bak oss, og produserer innhold optimalisert for ditt bruk i dagens økosystem. 

 

Bedrifter vi har hatt gleden av å jobbe med

Du finner oss på

Trenger du hjelp med?