<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2044178735851680&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Box_index_ikoner-04
Video

Hvor mye enklere er innsalg hvis kunden allerede kjenner deg, og vet hvor flink du er?

Steg 1 for å lage en optimalisert videokampanje er å se hvor den skal distribueres, og undersøke hvilket innhold som verdsettes på denne plattformen.

Sammenlign to byråer: Ett av dem lager kun video - som de leverer fra seg til kunden, og lar det være med det. Det andre byrået lager video, publiserer, distribuerer og analyserer - mens kunden har tilgang på nødvendig informasjon i dashboard. Vi jobber på denne måten - da vi ser at verden beveger seg så fort at dette er eneste alternativ for å holde seg oppdatert med trender og preferanser i kanalene.

Dette gjør at vi sitter på et unikt datagrunnlag som oppdateres kontinuerlig. Vi produserer hundrevis av videoer og annet innhold i løpet av et år, og får kontinuerlig feedback på resultater. På den måten har vi alltid oppdatert kunnskap om hva den aktuelle plattformen verdsetter. Vil de ha lange eller korte videoer? Vil de ha stående, som en telefon, eller liggende, som en PC-skjerm? Vil de ha mennesker eller objekter? 


Etter vi har kartlagt hva som skal til for å få formatet riktig går vi til verks og ser på hva man ønsker å oppnå med videoen. Merkevarebygging? Møter? Leads? Konverteringer i nettbutikk? Overraskende mange lager innhold som ikke er spisset mot det de ønsker å oppnå. Hvis du søker bestillinger av julemat nytter det ikke å vise hvor rent og pent det er på kjøkkenet, eller hvor hyggelige de ansatte er. Slike videoer har sin plass, men ikke i alle situasjoner. 

“Publiserer du innhold som samsvarer med det du ønsker å oppnå?”

Langt oppe på listen av “ting som er irriterende” ligger det å lage fantastisk innhold, men ikke få de resultatene man vil fortjener. Hvordan skjer det? Du bør lage innhold som er spisset mot målgrupper - og spisse mot disse målgruppene! Samme video passer ikke til alle seere! Hvis du er et flyselskap som selger tur til Spania kan forskjellige videoer mot forskjellige målgrupper skape helt vanvittige resultater, og du vet at du får maks mulig utav annonsebudsjettet ditt.

Du skjønner at det som er treffende for pensjonister som skal på Cruiseferie ikke kommer til å være like treffende mot studenter.

- Mot eldre lager du annonser som viser avslappende og solfylte hoteller og strender

- Mot småbarnsforeldre viser du all-inclusive, med barnepass inkludert
- Mot ungdom viser du nattklubber og fartsfylte opplevelser

Dette har ikke vært mulig tidligere - da man kun har hatt en TV-kanal, eller en avis å fremme innhold på. Der har man måtte lage innhold som treffer alle til en viss grad - heller enn å spisse nøyaktig inn mot hver enkelt bruker. 

 

Etter en optimalisert video er på plass, og innholdet samsvare 1:1 med KPIs er det på tide å publisere. Inne i business-manageren til den aktuelle plattformen kan du som oftest optimalisere mot alder, interesser, lokasjon, og andre spennende datapunkter.

“Etter du har perfeksjonert format, KPI, innhold og målgruppe for å lykkes er det på tide å la fuglen fly” 

Bedrifter vi har hatt gleden av å jobbe med

Du finner oss på

Trenger du hjelp med?